Kompanija Adoc d.o.o. je renomirana domaća, privatna kompanija, koja blizu tri decenije uspešno posluje na farmaceutskom tržištu. Jedna je od vodećih snabdevača zdravstvenih ustanova u Srbiji dijagnostičkim sredstvima, kao i gotovim lekovima eminentnih svetskih proizvođača. Osnovni prioritet pri tome je da siguran i bezbedan lek i/ili medicinsko sredstvo stigne do krajnjeg korisnika, uz stvaranje partnerskih odnosa, odnosa uzajamnog poštovanja i razumevanja sa svima koji su uključeni u proces.

Adoc je i nosilac dozvole za lekove i medicinska sredstva, a takodje i proizvodjač generičkih lekova najvišeg kvaliteta, sa ciljem da obezbedi i podrži pružanje kvalitetne zdravstvene zaštite pacijentima.

Kao društveno odgovorna kompanija, Adoc konstanto radi na očuvanju i unapređenju zdravlja i poboljšanju kvaliteta životne sredine.

U skladu sa ambicioznim planovima da nastave ubrzan razvoj, konstantno rastu, pružajući svojim ljudima mogućnost profesionalnog razvoja, rad u pozitivnom, dinamičnom i stabilnom okruženju, stručnu obuku i dobre uslove za rad.

Primer su uspešnog, stabilnog i profesionalnog poslovanja na domaćem tržištu.