BENU apoteke deo su PHOENIX grupe, i vodeći farmaceutski maloprodajni brend u kontinentalnoj Evropi. Preko 2000 apoteka u preko 13 zemalja i preko 5000 zaposlenih daju svoj stalni doprinos razvoju kvalitetne zdravstvene usluge.

Ključ uspeha BENU apoteka predstavljaju zaposleni, njihova znanja, sposobnosti i kreativnost. Unapređenje znanja, usavršavanje veština i kompetencija, upravljanje radnom uspešnošću i razvoj karijere, osnovne su smernice strategije upravljanja ljudskim resursima u BENU apotekama. Pružamo zaposlenima optimalne uslove za rad i mogućnosti za njihov razvoj. Pored osnovnih programa motivacije zaposlenih, kompanija motiviše zaposlene da iskažu svoja interesovanja kroz učestvovanja u raznim projektima, radionicama i programima društvene odgovornosti. Aktivnim ulaganjem u razvoj zaposlenih i izgradnjom sistema kvalitetne i kontinuirane obuke stvara se mogućnost da naši zaposleni steknu kvalifikacije ključne za lični i profesionalni razvoj.

Sve ovo je dobar osnov za one koji vole rad u dinamičnom okruženju, ambiciozni su, spremni na izazove i kontinuirani lični i profesionalni razvoj.