Zdravstvena ustanova Apoteka Lilly drogerie je osnovana 2006. godine u Beogradu. U 175 apoteka dostupnih širom Srbije farmaceutsku uslugu pruža 380 diplomiranih farmaceuta i 340 farmaceutskih tehničara.

Naša misija je da pored kvalitetnih, efikasnih i bezbednih proizvoda našim pacijentima pružimo i najbolju farmaceutsku uslugu u skladu sa dobrom apotekarskom praksom. Tu smo da saslušamo pacijenta, ponudimo stručan savet i pomognemo u rešavanju svakog zdravstvenog problema.

Naša najveća vrednost su zaposleni – diplomirani farmaceuti i farmaceutski tehničari. Našim zaposlenima su obezbeđeni dobri uslovi rada, stručne edukacije i treninzi za usavršavanje znanja i veština za obavljanje farmaceutske delatnosti.

ZUA Lilly drogerie sarađuje sa Farmaceutskim fakultetom, stručnim srednjim školama, studentskim organizacijama. Sa velikim zadovoljstvom podržavamo mlade kolege u razvoju njihove karijere. U našim apotekama studenti završne godine mogu da obave Studentsku stručnu praksu, a diplomirani farmaceuti plaćeni Pripravnički staž.