Nelt je vodeća kompanija u oblasti distribucije, logistike i marketinga. Osvaja nova tržišta, stabilno se razvija i ostvaruje rast prihoda, brine o klijentima i zaposlenima, aktivno doprinosi i podržava razvoj zajednice i očuvanje životne sredine. Biti zaposlen u kompaniji Nelt znači biti deo renomiranog internacionalnog sistema, koji ulаže u svoje zaposlene sprovodeći raznovrsne treninge i programe usavršavanja.

Nelt, kao poseban segment poslovanja razvija distribuciju lekova, medicinskih sredstava, dodataka ishrani i kozmetike. Kompetentan tim farmaceuta brine o svim aspektima distribucije ka apotekama i zdravstvenim ustanovama – od adekvatnog smeštaja robe, preko transporta, do aktivne prodaje u apotekama.

Neltovi dobavljači su najveće kompanije na farmaceutskom tržištu, sa kojima gradimo partnerske odnose, ali i prenosimo svoja znanja u cilju unapređenja poslovanja apoteka i adekvatne raspoloživosti robe.

Takođe, Nelt u okviru farmaceutskog programa razvija i plasira na tržište sopstvene brendove kao što su Flogoskin, Atopiskin, Dent X.