Radionica - Roche

Digitalna transformacija u farmaciji

Digitalna revolucija donela je na svetlost dana nove biznis modele ali i radikalno izmenila i unapredila već postojeće. Danas kupujemo on-line, koristimo bankarske usluge on-line, koristimo on-line alate kako bi organizovali naše živote i konzumiramo velike količine različitih materijala on line dnevno. Na žalost, neretko se dešava da se zahvaljujući širokoj dostupnosti često neproverenih informacija , pacijenti konsultuju i leče on-line.

Mi farmaceuti, odgovorni smo za kreiranje i implementaciju farmacije budućnosti.

Farmaciju budućnosti definisaće demografske, ekonomske i regulatorne promene. Definisaće je transformacija primarne zdravstvene zaštite, nove digitalne tehnologije i porast u broju digitalnih kanala koje koriste milioni ljudi.

Studenti će na radionici biti u prilici da diskutuju o ulozi farmaceuta u novom digitalnom svetu kao i da predlože način za implementaciju digitalnog kanala po izboru koji bi iskoristili u svrhu promocije ili edukacije opšte javnosti ili pacijenata. Na konkretnim primerima koje je implementirala kompanija Roche moći će da vide upotrebu različitih digitalnih kanala u promotivne ili edukativne svrhe.

Poruka studentima: Mi farmaceuti, odgovorni smo za kreiranje farmacije budućnosti

Đorđe Cakić

magistar farmacije, na poziciji menadžer franšize u kompaniji Roche