Farmaceutska kompanija Salveo je osnovana 2010. godine i za 8 godina poslovanja zabeležila je zavidne rezultate - rast prodaje od čak 50%, izgradnja stabilne firme i prepoznatljivost kao pouzdanog poslovnog partnera. Uspeh Salvea je rezultat poslovne usmerenosti na zadovoljstvo pacijenata, poslovnih partnera i zaposlenih.

Slogan – inovativni koncept zdravlja – odraz je celokupnog načina poslovanja, a ne samo inovativnih proizvoda. Uz to, kreativan i proaktivan tim stručnjaka, saradnika i partnera je zaslužan za konstantan rast i unapređenje poslovanja.

Portfolio čini nekoliko poznatih farmaceutskih brendova među kojima su Prospan, Isla pastile, Tyrosur, Nisita, Vaxol, Mycosan. Prospan je na tržištu Srbije prisutan već 16 godina i njegov uspeh najbolje odražava udeo u tržištu, po kom zauzima prvo mesto u kategoriji biljnih proizvoda protiv kašlja. Od 2017. godine kompanija Salveo postaje partner i nemačke kompanije Merz, za koju zastupa OTC brendove Contractubex, Merz Spezial, Pantogar, kao i Rx lekove za terapiju Parkinsonove bolesti i hepatične encefalopatije.